ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Την παραγγελία σας μπορείτε να πληρώσετε με τρεις τρόπους:

1. Με paypal

Για να αγοράσετε με το PayPal, επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση πληρωμής». Στη συνέχεια, θα μεταβείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. (+2ε ως έξοδα συναλλαγής, +3ε ως έξοδα μεταφοράς= 5ε)

2. Με αντικαταβολή (Eλλάδα και Κύπρος)

Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει με την παράδοση από την εταιρία Speedex COURIER. (+2ε ως έξοδα συναλλαγής, +3ε ως έξοδα μεταφοράς= 5ε)

3. Με κατάθεση σε ένα τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει η πληρωμή. Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται - και αρά αρχίζουν να τρέχουν οι προθεσμίες εκτέλεσης των 1 εως 10 ημερών - με την κατάθεση του συνολικού ποσού στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό, γράφοντας ως αιτιολογία e-shop και το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία:

Alpha Bank:

IBAN: GR 1001404330433002310000979

Δικαιούχος: Χριστίνα Μητρογιάννη

(+2ε ως έξοδα συναλλαγής, +3ε ως έξοδα μεταφοράς= 5ε) 

*Για μεταφορές εκτός Alphabank Παρακαλούμε στείλτε μας στη διεύθυνση info@mimi.gr το αποδεικτικό συναλλαγής ώστε να εκτελέσουμε την αποστολή άμεσα.

*Για μεταφορές εντός Alphabank Παρακαλούμε καταθέστε μόνο το ποσό της παραγγελίας σας χωρίς τα 2ε των τελών πληρωμής που εμφανίζονται αυτόματα στον τελικό λογαριασμό που εκτελεί η φόρμα του eshop μας.

Eurobank:

IBAN: GR3302604240000470100381710

Δικαιούχος: ΙΑΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

(+2ε ως έξοδα συναλλαγής, +3ε ως έξοδα μεταφοράς= 5ε)

*Για μεταφορές εκτός Eurobank Παρακαλούμε στείλτε μας στη διεύθυνση info@mimi.gr το αποδεικτικό συναλλαγής ώστε να εκτελέσουμε την αποστολή άμεσα.

*Για μεταφορές εντός Eurobank Παρακαλούμε καταθέστε μόνο το ποσό της παραγγελίας σας χωρίς τα 2ε των τελών πληρωμής που εμφανίζονται αυτόματα στον τελικό λογαριασμό που εκτελεί η φόρμα του eshop μας.

4. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Μέσω της διεθνούς ελεγμένης, αναγνωρισμένης και απόλυτα προστατευμένης πλατφόρμας online πληρωμών Stripe. Γίνονται δεκτές όλες οι γνωστές τραπεζικές κάρτες Ελλάδας και Εξωτερικού: Visa, Mastercard, Diners και American express. (+2ε ως έξοδα συναλλαγής, +3ε ως έξοδα μεταφοράς= 5ε)


Για Παραγγελίες άνω των 50ε τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν και χρεώνονται μόνο τα έξοδα συναλλαγής αν υπάρχουν.

Για Παραγγελίες από κατοίκους εντός Κερατέας τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού.